Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 8 juni is het mogelijk om een kijkje te nemen op de bouwplaats van de Promenade in Heerlen. De plek waar grijs en grauw plaatsmaakt voor natuur en ontspanning. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Heijmans, RA+ en de gemeente Heerlen nemen de bezoekers tijdens dit evenement mee in dit prachtige project waaraan hard wordt gewerkt. De toegang is gratis! 

Ontdek de Promenade

Ontdek onder andere hoe de Promenade eruit gaat zien, leer hoe wadi’s werken en geniet onder het genot van een gratis ijsje van de livemuziek. Of ga in gesprek met de makers om erachter te komen hoe het is om aan dit project te werken, én je kunt een kijkje nemen in de schaftkeet en een nieuwbouwwoning van ontwikkelaar VOC. Daarnaast zijn er ook andere leuke activiteiten te beleven: neem zelf plaats op de vrachtwagen of graafmachine en doe mee aan de kleurwedstrijd. Het volledige programma is ook te vinden op heerlen.nl/promenade.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een landelijk evenement waarbij gemeentes, bouw- en infrabedrijven met trots bouwplaatsen openstellen. Het doel is om jong en oud te laten ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van huizen, wegen en projecten zoals de Promenade.